Nuffnang

Monday, 15 April 2013

Segmen : Iyraa Cariyno Mencari Follower



Lagi segmen aku join.. ^^, saja blogwalking petang-petang mcm ni dan terjumpa segmen yang adik Iyraa Cariyno anjurkan..nampak menarik sebab untuk menambah follower..memandangkan tujuan aku ni memang hendak menambahkan kenalan blogger, jadi amik keputusan join la..^_* walaupun segmen yang rata-ratanya adik, tetap nak join jugakkk...dapat support sebagai rakan blogger..

credit untuk adik Iyraa Cariyno untuk blog yang comeii *****5 star

10 comments:

Iyraa Cariyno said...

Terima Kasih join.. :) done follow 20

jom terjah para peserta lain http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/04/segmen-iyraa-cariyno-mencari-follower.html

Iema Gurlz said...

hye
dtg singgah ^^
done follow
http://iema90.blogspot.com/2013/04/segmen-iyraa-cariyno-mencari-follower.html

aku eryati said...

salam kenal...sy pun join segmen ni... jemput singgah ya..
http://eryati.blogspot.com/2013/04/segmen-iyraa-cariyno-mencari-follower.html#idc-container

Rayna Ziqdhiyafi said...

sama-sama iyraa..^^, nanti boleh join lagi..

Rayna Ziqdhiyafi said...

hye iema, jemput singgah selalu.. ^^,

Rayna Ziqdhiyafi said...

Salam kenal kembali eryati..nanti sy jenjalan kesana ^^,

Che Siti Maryam said...

Salam perkenalan..dri segmen yg sama & follow sini..jom singgah blog yam...

http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-iyraa-cariyno-mencari-follower.html

Rayna Ziqdhiyafi said...

salam perkenalan jugak buat che siti Maryam..nanti kita bw ke sana ^^,

Rizal Ekin said...

salam perkenalan. dari segmen yang sama dan done follow u yg ke-31. Jom singgah and follow.

http://ashriefamily.blogspot.com/2013/04/segmen-iyraa-cariyno-mencari-follower.html

kacang buncis said...

Done follow awak...
Jom Join Segmen Owen Parody From Bloggers hadiah pemenang berupa
Wang Tunai apa tunggu lagi...mana tahu anda perserta yang bertuah itu...Jom Terjah!! http://kacangsebuncis.blogspot.com/2013/06/1-st-parody-games-u-ndang-2-parody.html