Nuffnang

Monday, 15 April 2013

Alien Speak



budak hot update status guna bahasa alien pun, beratus-ratus orang like....betoi dak???
itu kata kawan mukabuku..^_^ tersangat la betoinyaa..nak buat macammana, dah nama pun hot...update pi la guna bahasa apa pun..pasti laju ja jejari peminat mereka tu menekan butang like..dak femes katakan..hi3

masa zaman aku sekolah dulu, mana la nak kenai dengan teknologi yang macam ni..sebab tu la takdak tulisan alien yang terkeluar..kalau ada pun, percakapan alien..hahaha..yang suka cakap double tu..contoh macam 'makan nasi' jadi la 'mamakanman namasikmik'.....pelik bebenor..sumpahh!!!aku tak praktik bahasa ni..aku tau ni pun, sebab aku dok pasang telinga dengar kawan kepada kawan alien cakap..hahaha

konon trend sangat la cakap macam tu, huhh..terkeluar urat ketawa aku..hati baik aku cakap "biarlah kat depa, jangan dok sibuk sangat hal orang" tapi nak buat macamana, aku tetap jugak nak dengar bisikan yang lagi satu ni..^^, "kau ni, tak mesra masyarakat langsung, apa perkembangan pun tak mau ambik tau"...disebabkan aku ni kategori masyarakat penyayang, jadi aku terpaksa la akur untuk mengambil tau hal ehwal semasa.....jangan marah yer ^_*

2 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukuwah dari bunda

Rayna Ziqdhiyafi said...

Wslm bunda..tq sbb sudi singgah sini ^^,