Nuffnang

Tuesday, 30 April 2013

Komen Aku (MasterChefMalaysia)



rajin pulak nak berblogwalking hari nie tapi tak sempat la nak jenguk2 semua..besa ler, gangguan dari peminat2 kecik..singgah dekat blog adik nie, tgk n3 tentang MasterChefSelebritiMalaysia(mcm), teringin pulak rasanya nak ulas..


memang betoi la kan, bab nie memang aku tak berkenan sungguh..kalau kita dok dekat tempat orang, takyah la sombong sangat, takdak untungnya pun..bertambah follower2 yang membenci kita ada ler..
eksyen sungguh mamat putih ni..tau ler kita tue selebriti, tambah pulak 'hot' dengan love story tapi takyah la nak mengada sangat..kalau dah tau kita tue pesyen tak boleh menerima teguran, jangan la terima tawaran mcm tue..dah sahih2 ada juri yang nak mengomen..tapi padan la jugak dengan cinta hatinya tu, aku tengok jenis pantang ditegur jugak..agak2 la kan, nie situasi yang tidak dirancang atau setakat drama jer..ermm..entah la kan tapi rasanya rating naik jugak kot..  

cerita bab cinta hatinya tue pulak, hate..hate..hate..hahaha..macam la aku nie bagus sangat tapi tak kisah la, tetap nak ngomel jugak..jangan la mengada seksi sangat, tau la gebu tapi takyah dok tayang trang tang..tang...mentang2 ler jantung hati tu muda, takmau kalah la tue..seksi dah satu hal, yang ko pergi tempelak prof tu pun satu hal..dah elok2 orang bagi teguran ikhlas, terima je la..ni tak, tunjuk sangat ketidakcerdikan kita..balas pulak dengan ayat yang kurang sopan..memang la seksi tu hak kau, sebab tu badan kau tapi kalau bala yang turun, dah tak jadi hak perseorangan yer che kak..lagi satu jangan control ayu sangat ler, tak sesuwei..bebas kan diri anda, biar tampak natural..palsu2 tak cantiklah..^^,

buat peminat tegar, aku say sory la yer kalau ada yang terbaca dan tidak berpuas hati dengan komen ikhlas aku nie..tak boleh nak buat apa, jejari aku ni terasa gatai nak menaip.. ^^,
                                                    

-setitik dakwat dari jejari seorang wanita -


2 comments:

Nana Liena said...

i hate them..hehe. nasib baik tak ada astro..tak ada la layan sangat benda2 mamc tu..huhu

Rayna Ziqdhiyafi said...

depa tu over control kot..tu yg eksyen bangat :-)