Nuffnang

Monday, 3 June 2013

Selamat UlangTahun Sayang


rasanya lama dah xjenguk diari usang aku nie..rindu kot
macam2 yg aku sibukkan..apa yang aku sibukkan pun xtau ler..rasanya sama je kot ngan hari2 biasa cuma 'Cuti Sekolah'..ada perbezaan rasanya hari biasa ngan cuti sekolah..
sibuk lagi schedule aku time cuti sekolah nie kalau nak banding dengan sebelum nie..

hadiri majlis kahwin + melawat sanak saudara + happykan anak + tc my abang
nie la sebab aku sibuk ^^,

yang paling teruk sekali aku boleh terlupa tarikh penting dalam hidup aku...selama 7 tahun, ini kali pertama aku terlupa..ishhh..ishhh..maaf la banyak2 buat suami tersayang..
ulangtahun perkahwinan kami.. (26/05/2006)
sebelum nie sibuk komplen encik abang banyak makan semut tapi 
walhal  aku yang banyak kunyah semut sebenarnya.... hehehe

kira ok ler kan suami wish dulu, baru la nampak kesunguhan Sayang tue ^^,
xseronok la kalau kaum hawa ja yang jadi yang Pertama..


Buat Suamiku  -Syamsyul Raymi Bin Din-

Selamat Hari UlangTahun Perkahwinan kita Sayang..
kiranya untuk ke setengah abad lagi kita bersama..ucapannya tetap sama
Cinta dan tanggungjawab ini tergalas kerana Allah..
untuk abang dan anak-anak kita..

Dalam ranjau dan pahitnya rasa cinta
Isterimu tetap bahagia dan bersyukur...
menikmati hari-hari bersamamu
ku mengharapkan semuanya tetap keranaNya
kerana tanpaNya 
mungkin rasa cinta itu bisa luntur..

Ku ingin bersamamu sehingga ke Destinasi akhir kita 'Syurga'..

Terima Kasih kerana telah menjadi Suami yang Hebat buat diriku
dan Bapa yang luar biasa buat ketiga2 orang anak kita -------@






5 comments:

latifah zainal said...

selamat ulang tahun perkahwinan utk anda berdua..semoga kebahagiaan yang dikecapi berkekalan hingga ke akhir hayat...

Nana Liena said...

wah..dah 7 tahun tu..lama juga..hehe..semoga berkekalan hingga akhir ya..inshaaAllah.. :)

Rayna Ziqdhiyafi said...

@latifah zainal tQ banyak2..InsyaAllah

Rayna Ziqdhiyafi said...

@NanaLiena-tQ dik..masih banyak cabaran kedepan2 nie..InsyaAllah,bahagia selamanya :)

FawwazSecret said...

selamat hari ulangtahun jugak yea.. saya dah selamat follow blog awak.. semua cerita nye menarik.. dan paling saya tertanya-tanya.. "camna eh awak buat coding supaya tak dapat copy gambar-gambar awak..??" MENARIK!! saya nak jugak.. boleh tak kongsi dengan saya, apa coding nye..?? sebabnya ia selamat untuk saya.. lagi satu, bila ada masa free nanti, rajin-rajinlah singgah blog saya yea.. thank you, sweety..